ללא

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2004 | 08:20 | מאת: אנונימי

האם לחץ חיצוני (פיזי אך לא ממש טראומה בודדת) על איבר המין יכול לגרום לבעייה במנגנון הזקפה למרות שאין כאב או סיפטום נראה לעין מעבר לכך? ואם כן האם יש פתרון?

30/09/2004 | 09:26 | מאת: ד"ר רן לין

מאוד תלוי מהו הלחץ ואיפה נעשה. למשל אופניים? רכיבה של הפרתנר מעל האבר? או טבעת בזמן קיום יחסי מין? בכל מקרה - כדאי לבדוק האם יש במקום התקשויות - והאם ישנה הפרעה בזרימת הדם לאותו מקום ואספקה כושלת שכזו יכולה להביא לירידה בשפיכה

03/10/2004 | 19:08 | מאת: אנונימי

הייתי עם חברתי במצב די אינטימי והיה שפשוף מעל לאיבר המין באמת כולל ביגוד. ומאז יש ירידה משמעותית ופתאומית באיכות הזקפה שלי. ניסיתי להשתמש בויאגרה אבל השיפור היה מאד ממוצע... יש לך איזה כיוון? האם יש תקווה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים