התפקוד המיני והנטיה המינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/09/2004 | 13:58 | מאת: יוסף 2

אם אין זקפה לאדם האם זה ישפיע על נטייתו המינית ? כלומר אם אני כל הזמן מנסה לקיים יחסים עם אשה ולא מצליח , משפיע על נטייתי המינית כאילו אני מתחיל לשנוא נשים?

23/09/2004 | 23:23 | מאת: תשובה לשאלתך

יוסף היקר ! מי הכניס לך לראש דבר מעין זה?!! אם אין זיקפה לאדם זה אומרשאתה כל-כך לחוץ מהקטע שאולי אתה מודאג שמא הינך אולי ( אין-אונות) המכונה "אימפוטנציה" כפי שנהגו לכנות מצב זה, מתארת במדויק את הרגשתך במקרה כזה. דומה שאין אתה יכול לעשות דבר כדי להשיג זקפה בכוח - הרצון, או להסתיר מעין כישלון... למרותשאתה נימשך לבת זוגתך ואוהב אותה. יתרה מזו, ככל שתשוקתך עזה יותר, כך עלולה הבעיה ליהיות גדולה יותר. כמעט בכל המקרים יש בסיס פסיכולוגי לבעיות הזקפה. אך אם גבר מעולם לא התעורר בבוקר עם זקפה (זה חלק מהתגובה הטבעית של הגוף, בעת שינה עם חלום, ואין לזה כל קשר שהוא עם תשוקה למין), ייתכן שקיימת סיבה גופנית ואז עליך לבקש עזרת רופא. כמעט כל גבר אינו מצליח מדי פעם בפעם להשיג זקפה.ברוב המיקרים נובע הדבר מעייפות, ממתח נפשי או משתיה מופרזת של משקאות חריפים או - בתחילתם של יחסים חדשים, כאשר אתה חושש שמא תכזיב את בת-הזוג, אי-יכולת להשיג זקפה בנסיבות כאלה, היא תופעה בת-חלוף בדרך כלל, כשלונות כאלה אינם חשובים כשלעצמם, אך הם עלולים להתפתח לבעיה רצינית יותר,אם הנך מתחיל לדאוג שמא זה יקרה שוב , ככל שתגדל חרדתך כך תוגבל יכולתך להשיג את הזקפה, כך שתן לעצמך זמן אחרי כמה שבועות או חודש נסה להרגע ולא להיכנס ללחץ המטרה היא לחדש את ביטחונך ביכולתך להשיג זקפה ולקיימה- ולהוכיח לך שגם אם תאבד לך הזקפה תוכל לחדש אותה בלי קושי בהצלחה מקווה שעזרתי לך לישבור את המיטוס שניכנסתה אליו ואולי יש גם אפשרות שאתה אוהב אותה את חברתך אך לא נימשך אליה בצורה מינית אלא כמו לאחותך או דודה נחמדה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים