יש לי שאלות לגבי הזקפה ואוננות!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/09/2004 | 14:12 | מאת: דוד

אני בן 15 ואני מאונן כבר שנתיים! כל שבוע משהו כמו 4-5 פעמים! אם אני זוכר היטב לפני כשנה שהייתי מאונן אחרי גמירה אחת האיבר שלי עדיין עמד כראוי! עכשיו אחרי גמירה ראשונה היא מתכווצת והולכת לישון! רציתי לדעתי זה מהתוצאה מכך מרוב שאני מאונן?יש לי בעיות זקפה?זה נורמלי?או כל סיבה אחרת?האם כל בני גילי הם באותו מצב? והאם נשים עדיין יכולות מהאיבר שלי(אם אני אקיים איתן)אם אני אפסיק לאונן לזמן מה ואחזור לאונן כמו פעם בחודש יהיה לי זקפה טובה? ואיזה דרכים להתמודד עם זה כדי להחזיק את הזקפה יותר זמן!זה מטריד אותי המון,אשמח לתשובה!

17/09/2004 | 08:31 | מאת: ד"ר רן לין

ברור שאם תפסיק יום יומיים - תהיה לך שפיכה יותר גדולה אבל תרגע - 4-5 פעמים בשבוע זה ממש בסדר ואתה לא צריך להיות לחוץ מזה כשתמצא חברה ותתחיל לקיים איתה יחסים - תראה שאתה מסוגל גם ל - 4-5 פעמים בלילה ולא רק בשבוע

17/09/2004 | 15:24 | מאת: דוד

תודה דוקטור אין לך מושג כמה הרגעת אותי!! כמה שאלות קטנות, אז בעצם אם אני אתחיל לקיים יחסים תהיה לי זקפה יותר טובה מכאשר אוננות?אין לי סיבה לדאוג? והאם אוננות גורמת איזשהו נזק בעתיד לקפה,צמיחה של האיבר,או כל דבר שאפשרי?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים