תעזרו לי מהר בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/09/2004 | 11:20 | מאת: מלינקה

לאחר קיום יחסי מין קיבל בן זוגי כאב ראש אדיר כל כך שהוא עצם עניים ונאנק מכאבים עזים הוא טען שגם הכליות כאבו לו שעות אחכ הוא עייף ולא מרגיש טוב פעם אחת זה כבר קרה אבל לא בעוצמה שכזו. אין כאן שום עניין פסיכולוגי כרגע הוא נח לאן לפנות זה מבהיל גם אותי וגם אותו באותה המידה מה מה לעשות?

17/09/2004 | 08:33 | מאת: ד"ר רן לין

מה שלא אמרת לי האם הוא לוקח תרופות שתיה או כל דבר אחר לפני קיום היחסים. התמונה שאת מתארת זה עליה בלחץ דם וחומרים המופרשים מהאדרנל - או תיר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים