בעיה בעמידה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/09/2004 | 13:29 | מאת: דוד

שלום דוקטור אני בן 21 ויש לי בעיה ממש גדולה... כל פעם שאני נכנס עם בחורה למיטה הזיקפה יורדת לי... אני סובל מהבעיה זה זמן רב ואיני יודע מה לעשות. יש לצין שבדרך כלל אין לי בעיה כזאת ויש לי זיקפה במשך היום וגם לפני החדירה הבעיה נוצרת בדרך כלל לפני החדירה עצמה. גם כשאני נימצה עם בנות מהעבר אני בדרך כלל לא ניתקל בבעיה וישנה זיקפה רגילה, אבל כשאני נימצע עם בחורה חדשה הזיקפה יורדת לפני החדירה. הבעיה גם נפתרת לפעמים לאחר שאני והיא מעבירים זמן קצר ערומים ביחד ואז הזיקפה חוזרת איך לא תמיד.

17/09/2004 | 09:00 | מאת: דר רן לין

ענית בדיוק את הבעייה - וזה בעייה רגילה והתנהגותית - ואתה פותר אותה בדיוק כפי שצריך לנהוג בבעיה מסוג זה - בפשטות - ובהתנהגות בדיוק כפי שאתה מתנהג כדי להרגיל את עצמך לחברה החדשה וזה מצויין בהמשך - תראה שהבעייה נפתרת מאליה כי אתה כבר תחדל להתרגש כל כך מכל חברה חדשה

18/09/2004 | 19:22 | מאת: דוד

כן אבל הענין הוא שזה קורה לי רק עם בנות שאכפת לי מהן... אני לא יודע מה לעשות בעניין הבעיה הזאת גורמת אי נאימות גם לי וגם לבחורה... האם שימוש בויאגרה יכול להואיל לי או שעדיף לתת לזמן לעשות את שלו..?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים