זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/09/2004 | 15:41 | מאת: סתם אחד

שלום דוקטור יש לי בעיה שלי זיקפה לפני החדירה באופן כללי אין לי בעיית זיקפה לא באוננות ולא במגע לפני אך לפני החדירה פשוט יורדת לי הזיקפה .אני משער שזה לחץ למרות שאני די רגוע אך אני במין מעגל כזה שאני לא מצליח לצאת ממנו וזה הדבר היחיד שאני חושב עליו לפני החדירה ואז שוב. מה לעשות?איך להרגע?

14/09/2004 | 16:24 | מאת: ד"ר רן לין

האם אתה משתמש בקונדום בחדירה? כי אז זה יכול להיות מובן - בהנחה גם שהקונדום לוחץ וצר לך

14/09/2004 | 19:17 | מאת: סתם אחד

אני לא משתמש בקונדום. האם יש משהו טבעי שניתן לקחת רק עד להחזרת הביטחון העצמי? שמעתי שיש משהו שנקרא BOOM האם שמעת על זה? מה בכל זאת אתה ממליץ לי לעשות תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים