ענית לי כבר פעמיים - אז פעם אחרונה ודי!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/09/2004 | 09:45 | מאת: אודי

1. אמרת לי שאני יכול לטפל ב"תופסים" -מה זה? 2. בתשובתך אמרת שכמות הטסטוסטרון שלי (5.7)נמוכה ואם אטפל בתופסים זה יכול להשפיע גם על גודל האיבר (שנראה לי שקטן עם השנים...), אני מניח שזה יכול לעזור גם לצמיחת השדיים המגעילה שלי נכון? 3. שכחתי לציין את גילי המופלג: 44....זה משנה במשהו את תשובתך? 4. הבעיה שאני חי בדרום השומם, ורופא המשפחה שלי נותן לי הרגשה רעה כשאני פונה איליו...אז יש לך אפשרות להפנות אותי לרופא חביב סורוקה שיהיה אדיב ויצירתי כמוך?

14/09/2004 | 16:33 | מאת: ד"ר רן לין

תאמין לי שאני לא יודע למה התכוונתי - זו שגיאת דפוס כלשהי - לא יודע למה לייחס אותה. אז אני אתחיל שוב. אתה יכול לטפל בבעיה בטסטוסטרון הנמוך - על ידי כדורים או זריקות או מדבקות. ברור שזה גם יעזור לגניקומסטיה שלך - וזה יהיה רצוי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים