אני צריך עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/09/2004 | 17:24 | מאת: מאבד תעשתונות

שלום דוקטור תראה אני בן 21 ואני לא יודע מה לעשות אין לי זיקפה חזקה יש לי חלשה וכן האיבר מין שלי בעת זיקפה הוא פונה כלפי ממעלה כשאני שוכב על הגב כלומר אני לא מרגיש ולא חושב שזורם דף בחלק הלמעלה של הפין אלא זורן דם בחלק הלמטה התחתון זה שקרוב יותר לביצים כלומר נגיד הפין שלי עומד אז אני מרגיש שיש עורק אחורי לאורך הפין באזור שקרוב לביצים שרק בו הדם זורם והחלק הלמעלה כביכול לאורך הפין לא זורם בו הרבה דם אני חושב שבלבלתי אותך בקיצור יש לי זיקפה חלשה ואני לא יודע מה לעשות אני מרגיש שבחלק האחורי של הפין זה שקרוב לביצים רק בו זורם הדם אני לא מבין איך בגיל כזה צעיר יש לי בעיהה אני מתוסכל

14/09/2004 | 16:35 | מאת: ד"ר רן לין

אל תהיה מתוסכל - בוא נראה קודם כל אם אתה צודק במה שאתה אומר. לך תעשה בדיקה הורמונלית לטסטוסטרון ופרולקטין אחר כך - תעשה בדיקת זקפה בזמן שינה - קוראים לה NPT על ידי מכשיר הנקרא ריג'יסקן אחר כך תחזור לכאן ונדבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים