זיקפה- מופנה לד"ר המשיב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/09/2004 | 15:40 | מאת: רוני

האם יש תרופה שיכולה לגרום לזיקפה ,גם ללא גירוי מיני?כלומר:ידוע לי שויאגרה מעוררת זיקפה אצל מי שכבר מגורה מינית אולם האם יש תרופה המבטיחה זיקפה חזקה גם ללא כל גירוי? אם כן-מה שם התרופה? האם לשם נטילתה יש צורך להיבדק אצל אורולוג?והאם האורולוג יכול לסרב לטפל ,בטענה כי מדובר בבעייה פסיכולוגית-ואז הוא ישלח לפסיכולוג/סקסולוג? תודה מראש

14/09/2004 | 16:39 | מאת: ד"ר רן לין

גם אם אתה לא מגורה אתה יכול לפנטז ואז תהיה לך זקפה לא רעה- כפוף כמובן להמשך הפנטזיה - אם אתה לא מגורה בפרתנר ממולך. לגבי מתן התרופה - אורולוג יתן לך אותה - אם הוא מוצא לנכון להפנות אותך לסקסולוג לאחר שעשה את כל הבדיקות ולא מצא כל סיבה אורגנית - מה רע בזה?

15/09/2004 | 09:08 | מאת: wanjan

מה הקשר לפסיכולוגיה? אין אפשרות פשוט לעזור לבן אדם לעשות סקס טוב עם החברה או בכלל? :) גם לי מזה מספר חודשים קורה שהפין לא "עומד" 100% או מתמלא בדם. וזאת, למרות פנטזיות..גירויים אוראליים, ידניים ופסיכולוגים וויזואליים של חברה שלי...אז מה? זה לא רק פסיכולוגי ובטח שלא פיסי כי בבוקר יש לי זיקפות חזקות..פשוט הגיל :) - גיל 28..נהיה חטיאר אני חה חהחה..ואולי השמנמנות שמתחילה לעטוף אותי וחוסר ספורט? אני רותה משהו גם כן לחיזוק הזיקפה ומנעית שפיכה מוקדמת שלא הורסת אבל כן מקצרת תהליכים, כלומר את משך הסקס עם חברתי שאני מת עליה :)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים