לא יכול לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/09/2004 | 22:30 | מאת: doron

לין רן שלום אולי אתה תוכל לתת לי עצה מה לעשות בזמן סקס אני לא יכול לגמור ואחרי זמן מה מעבדאת הזיקפה וגם זוגתי לא גומרת בשל כך. זה נורא מתריד אותי ולא יודע מה לעשות בעבר היו לי גם בעיות זיקפה אבל נושא זה בא על פתרונו בכך שלקחתי סאליס בהתחלה ועכשיו אני לא צאריך את הכדורים יותר אנא עזור לי

13/09/2004 | 08:23 | מאת: ד"ר רן לין

הסיאליס לא בדיוק עוזר לגמירה ואולי אפילו להפך. בן כמה אתה? מאוד יכול להיות שאם אתה עברת את גיל ה - 40 זה בדיוק התופעה שמתחילה להיות - של הארכה בזמן הגמירה ואפילו גמירה בכמות קטנה יותר- טושוב - גם הסיאליס תורם לזה

14/09/2004 | 13:00 | מאת: DORON

אני בן 22

14/09/2004 | 16:41 | מאת: ד"ר רן לין

אז אם כך אל תיקח סיאליס אלא ויאגרה או לויטרה - ואפילו רק חלקי כדור ולא שלם - והגמירה תהיה מושלמת עם חדירה ועם זקפה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים