שפיכה מאוחרת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2004 | 17:37 | מאת: אנונימוס

אני בן 54 ,נשוי , מזה תקופה ארוכה רמת ביצועים נמוכה מאד, תדירות נמוכה של מגע מיני.מתרכך בנסיון החדירה, עם ויאגרה חל שיפור באורך זמן העמידהאבל גם מגע מתמשך אינו מגיע לגמירה המיוחלת עד שאני מתעייף ומאבד עניין-למרות שהבחור עדיין עומד.לאחר תקופה ארוכה של חוסר מגע(שבועות לפעמים)המגע מסתיים בכי טוב(גירוי טוב ושפיכה כשכוחותי עדיין במותני,כתפי וידי(אחרי הכל אלה שכיבות סמיכה ,הלא כן?) אגב,באוננות יזומה או בסיוע של אשתי מגיע לגמירה טובה. אולטרה סאונד לבד' ערמונית- תקינה נפח הבלוטה כ- 25 סמ"ק.בדיקת אורולוג ללא ממצאים.בד" טסטוסטרון: חופשי-59.5 ערכי ייחוס בין 32.1 ל-167.8 טסטוסטרון -טוטל:20.2 ערכי ייחוס הם בין -9 ל-35 נראה תקין פרולקטין-168 כשתחום הערכים הוא בין 60 ל-380 הופנתי למרפאת אונות בבילינסון. עפי הממצאים והשיחה עם הרופא המומחה נטה להמליץ טיפולי עזרה (זריקה לפין) נראה לי שהוא רץ מהר מדי ורחוק מדי לדבריו הסבירות למצב זה הוא פסיכולוגי-20% ואורגני 80% אין לי דרך לבדוק את אותם 20% -אין לי כוונה ללכת לנמכון ליווי לבדוק זאת,ואינני רוצה להגיע לשלב קיצוני של זריקות וכ"ו אנא עיזרו לי ,אני מדוכדך למרות שבת זוגי אינה עושה פרצופים

12/09/2004 | 06:48 | מאת: ד"ר רן לין

ברפואה דהיום - אין הרבה אפשרות לשיפור מה שאתה מתאר - כי - בסך הכל אפשר להביא אותך לידיד זקיפה אבל לא שפיכה - ומאידך - ככל שאתה מתבגר - השפיכה יותר איטית - בניגוד לגיל הצעיר - ואתה מתעייף עקב סיבות מסביב כמו עייפות שרירים וכו'. זהו.

12/09/2004 | 18:43 | מאת: אנונימוס

מה לגבי תוצאות הבדיקות-תקין?

14/09/2004 | 01:26 | מאת: ל

שפיכה מאוחרת יכולה לנבוע מתרופות שונות או ממצבים רפואיים שונים בהיעדר בעיה רפואית מדובר לא אחת בבעיה נפית או רגשית הקשורה לספקות או התלבטויות הקשורות לחיים בכלל או לזוגיות בפרט. שיחה עם איש מקצוע העוסק גם בגוף וגם בנפש יכולה לעזור לאיתור הבעיה. אם יש זקפת בוקר וזקפה וגמירה באוננות הבעיה אינה פיזי. בעיקרה.

14/09/2004 | 01:28 | מאת: ד"ר חגית כהנא

שפיכה מאוחרת יכולה לנבוע מתרופות שונות או ממצבים רפואיים שונים בהיעדר בעיה רפואית מדובר לא אחת בבעיה נפית או רגשית הקשורה לספקות או התלבטויות הקשורות לחיים בכלל או לזוגיות בפרט. שיחה עם איש מקצוע העוסק גם בגוף וגם בנפש יכולה לעזור לאיתור הבעיה. אם יש זקפת בוקר וזקפה וגמירה באוננות הבעיה אינה פיזית בעיקרה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים