בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2004 | 13:03 | מאת: אסף

שלום. לפני כשנה התחלתי לטפל בבעיית שפיכה מוקדמת ע"י תרגול לפי הספר של הלן סינגר קפלן בנוסף לכדורי גVרא+ של טבע דיירקט. התוצאות היו מדהימות. למדתי לשלוט על עצמי ולהגיע לגמירה אף אחרי בת הזוג. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהבעיה חוזרת ולעיתים אני גומר מאד מהר. חזרתי השבוע לעבודה עצמית לפי הספר והשאלה שלי היא האם לכדורי הגVרא+ יש איזושהי השפעה פיזית? האם יש טעם לחפש את אותם וליטול אותם שוב?

12/09/2004 | 06:50 | מאת: ד"ר רן לין

אלה כדורים ללא הוכחה מדעית בכל מקרה - ונלקחים ללא מרשם רופא - אין להם משמעות לגבי

12/09/2004 | 09:05 | מאת: אסף

האם ישנם איזשהם כדורים טבעיים שאפשר להשתמש בהם ( להוציא את תרופות החרדה למיניהן שניסיתי לשבוע... )?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים