בהמשך לשאלתי -ותודה מראש

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/09/2004 | 08:35 | מאת: אודי

בעמוד 27 יש את שאלתי המקורית לה הגבת -ותודה. מאחר וקצת דאגתי, עשיתי בדיקה חוזרת. אלה התוצאות: LH=1.7 FSH=4.2 prolactin=8 TSH=1.46 testosterone-total=5.7 אז השאלות עדיין בתוקף ונוספה חדשה: האם זה תקין? האם עצם השינוי -חלפו מספר שנים בין הבדיקות- הוא תקין ? האם יש קשר בין נתונים אלה לבין שתי נקודות: חוסר חשק וגודל האיבר? תודה מראש על התייחסותך הנוספת. אודי.

12/09/2004 | 17:16 | מאת: ד"ר רן לין

כמות הטסטוסטרון שלך נמוכה לכל הדעות ואתה יכול לטפל בתופסים - וזה יכול להשפיע לך על גדילת האבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים