ג'ינגסנג - המשך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/09/2004 | 10:25 | מאת: יוסי

אז מי שסובל מהפרעות בזקפה שנובעות מסיבות פיזיולוגיות צריך ישר לפנות לויאגרה ודומיה? אין טעם קודם כל לנסות משהו טבעי לפני שמכניסים לגוף כימיקלים למיניהם?

09/09/2004 | 14:28 | מאת: ד"ר רן לין

הייתי שולל קודם בעיות הורמונליות ואחרי זה - כן. הרי המטרה הסופית היא זקפה שלא תפשל בעת קיום יחסים אז ויאגרה לויטרה וסיאליס מיועדות לשם כך

09/09/2004 | 15:49 | מאת: יוסי

אני מטריד אותך בפעם האחרונה - הייתי לא מזמן בייעוץ במרפאה פרטית ידועה לעניני תפקוד מיני, ושם קודם כל הוא דיבר איתי על תרופות טבעיות ואפילו לא הזכיר במלה אחת את הויאגרות למיניהן. הוא אמר שזה אפשר לקבל דרך קופת חולים מי שרוצה, אבל הוא ממליץ קודם כל על הדברים הטבעיים, וזרק לי כל מיני שמות של צמחי מרפא למיניהם להמרצת הסירקולציה של הדם (למשל ג'ינסנג). על הויאגרות הוא דיבר בשלוש מילים, לא יותר. אז איך אני אמור להתייחס להצעה שלו? ותודה על תשומת הלב (-:

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים