להיות במקום הנכון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/09/2004 | 09:16 | מאת: טלי

שלום רב, יש לי בעייה בנישואים, והמליצו לי להגיע למחלקת גניקולוגיה פסיכוסקסולוגיה בבי"ח רמב"ם. שאלתי האם יש מחלקה כזו, ואם ברצוני להגיע אליה להיבדק פיזית מהי הפרוצדורה. אודה לכם על תשובה מהירה, נישואיי תלויים בזה. יום נעים - טלי

06/09/2004 | 14:16 | מאת: מישהי מחיפה

טלי, אם את מתכוונת למרפאה להפרעות בתפקוד המיני, אז אלו הפרטים : http://www.rambam.org.il/departments/detail.asp?cod=5&depID=392 מרכז מידע רמב"ם - 1-700-50-51-50 שיהיה בהצלחה! אם יש מקום מתאים נוסף ברמב"ם, אני בטוחה שד"ר לין יעדכן.

07/09/2004 | 07:56 | מאת: טלי

לפני הכל אני רוצה להודות לך על התגובה ועל המידע. אני בטוחה שאני אעזר בה. אז המשך יום נעים ביי טלי

09/09/2004 | 06:51 | מאת: ד"ר רן לין

יש משהו כזה - לא מכיר ולא ממליץ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים