תגובה לויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/09/2004 | 04:27 | מאת: פעמונית

היי. אני בת זוג של גבר צעיר (32) בריא בדרך כלל .... שתופעת אימפוטנציה החלה אצלו בחודשים האחרונים.... אנחנו באמצע בדיקות מקיפות ... בדיקות הדם שערכנו התגלו תקינות מלבד קאלציום נמוך.. בבדיקת הדם דרשנו גם לדעת אם יש אפשרות ל-MS אבל הבדיקה אישרה שאין חשש. ( מחלה שקראנו עליה באתרי בריאות שונים שאימפוטנטיה היא תופעה לוואי לה...יחד עם כאבי גב...חולשה ברגליים...ואפילו פעם אחת בלבד של תופעת טישטוש ראייה ...) בדיקות MRI נערכו גם כן לבדוק פריצות דיסק או דברים אחרים עקב כאבים בגב תחתון והרגשת חולשה באחת הרגליים שהופיעו כמה חודשים לפניי... (כיום כאבי הגב והרגליים נעלו כלא היו ...) בדיקות ה-MRI גילו שתי פריצות דיסק קטנות אחת בצוואר ואחת בגב (לא זוכרת בדיוק היכן ) אך הרופאה טענה שהם מאד קטנות ואין אפילו צורך בפזיוטרפיה.... אנחנו זוג שחיי בארה''ב ובן זוגי מכורח עבודתו נודד ממקום למקום... הוא מאד מתוסכל ומיואש וזה פוגע בכל שאר הדברים בחייו.... לא מזמן החלטנו לנסות להעזר בויאגרה ....(לא דרך מרשם...) לאחר כחצי שעה מלקיחת הכדור חלה הסמקה בפנים ... אך היינו רגועים יכ ידענו ( מקריאה באתר ויאגרה ) שזו אחת מתופעות הלוואי ... אך דבר לא קרה מעבר לכך ... האם ייתכן שלקיחת 100 מ''ג של ויאגרה לא תיגרום לזיקפה כפי שמצופה...??? אנחנו יותר מודאגים עכשיו מלפני לקיחת הכדור ... אשמח לשמוע את דעתך הנושא........בברכה .

06/09/2004 | 09:16 | מאת: איתן

אם 100 מ"ג ויאגרה לא עשה לו כלום, סימן שיש לו בעיה שלא קשורה לכלי דם. אני לא רופא, אבל אני משתמש בויאגרה, ויודע שזה משפיע על כלי הדם בלבד. בנוסף צריך שיהיה ליבידו כדי שיעמוד. כנראה שלבן זוגך אין את זה... למה, זו שאלה למומחה. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים