שפיכה מוקדמת מרוניל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/09/2004 | 14:00 | מאת: משה

אני סובל משפיכה מוקדמת והרופא שלי נתן לי מרוניל. הוא אמר לי שההשפעה היא כמו של הסרוקסט. למיטב זכרוני כתבת בעבר שאת הסרוקסט יש לקחת על בסיס יומי בעוד שהרופא אמר לי לקחת את המרוניל כ3 שעות לפני קיום היחסים. אודה לך על דעתך בעניין וכן אם תוכל לתת מידע נוסף לגבי המרוניל. תודה

05/09/2004 | 18:21 | מאת: ד"ר רן לין

אני לא משתמש במרוניל - ונראה לי שהיא לא התרופה המובחרת למרות שיש המשתמשים בה באמת על בסיס של 2-3 פעמים ביום. אבל כאמור היא לא התרופה הנבחרת על פי הספר

05/09/2004 | 18:47 | מאת: משה

תודה על המענה, אולם לא הבנתי מה כוונתך לשימוש 2-3 פעמים ביום (נאמר לי לקחת את התרופה כ3 שעות לפני).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים