על מה זה מראה??

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/09/2004 | 09:44 | מאת: סוניה

ד"ר שלום, תודה על תשובתך. לפני תשובתך היתי מבולבלת לגביו.עכשו אני עוד יותר מבולבלת. אני לא מצליחה לשים את היד על הבעיה. לדעתך ישנם בעיות אחרות. האם תוכל לפרט קצת יותר למה כוונתך? אני רוצה להוסיף והלדגיש שהוא פתוח אלי ומספר לי את כל מה שמעיק על ליבו. רק בנושא הזה יש טאבו ואי בהירות. באופן כללי, למיטב ידיעתי גבר שנמצא בסיטואציה אינטימית עם אישה לא אמור להתנהג בצורה כזו. הרי הסיפוק הגברי הוא בעיקר לגרום לאישה שאיתו להגיע לסיפוק. האם אני טועה??? סוניה

05/09/2004 | 18:25 | מאת: ד"ר רן לין

אני חושב שמהו הסיפוק הגברי נכתבו אולי 1000 ספרים או יותר. אם את אומרת שאתם פתוחים אחד לשני - שבו דברו דברו דברו דברו - ובסוף אולי באמת תגיעו לאיזה תוצאה שהיא בטוח חיובית. בייחוד - אם הוא פתוח לחלוטין לפניך כפי שאת טוענת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים