דאגה לאח

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/09/2004 | 20:59 | מאת: מאיה

ד"ר שלום, אני כבת 35 נשואה. יש לי אח כבן 33. רווק. כאשר אחי בא לבקר אותי, הוא תמיד מגיע בגפו (ללא בת זוג). אני יודעת שיש לו קשרים עם נשים, על אף קשר אמיתי אני לא יודעת. על כל אחת הוא אומר שהיא ידידה שלו. לפני יומיים פתחתי איתו בשיחה גלויה ושאלתי אותו מדוע הוא לא חושב להתמסד. עלי לציין שדי הופתעתי מתשובתו, הוא אמר לי שקשה לו לנהל קשר נורמלי בגלל מספר בעיות, אחת מהן היא - הוא לא אוהב לשכב עם נשים. ולדבריו הוא גם לא שוכב עם גברים. הוא לא שוכב עם נשים בגלל שהוא לא אוהב איבר מין נשי. אין לו בעיה לפלרטט עם נשים ולהתמזמז איתן - אבל, לבצע אקט הוא לא רוצה ולא אוהב. עלי לציין שדי הופתעתי ונבהלתי מהפתיחות שלו ודי התעצבתי, כי אני יודעת שהוא לא יתחתן לעולם, אף אישה לא תלך עם גבר שלא מוכן לשכב איתה ומעוניין רק בנשיקות ומזמוזים. אני לא רוצה לצער את הורי (בגלל דאגת הורי נתבקשתי לשוחח עימו), מצד שני אני לא יודעת איך לקרוא לזה האם הוא הומו? האם הוא דו מיני? או, האם אני טועה? איך נקרא גבר שאוהב חלק עליון - נשי, חלק תחתון - גברי. אודה לך באם תוכל להשיב לי בהקדם. האחות המודאגת

05/09/2004 | 06:57 | מאת: ד"ר רן לין

אנחנו היום יודעים שאין דבר כזה שנקרא סטיות - כאשר מדובר בסקס בין אנשים בוגרים. אני מניח שהאח שלך יודע כבר מה הוא רוצה. ואם לא - תציעי לו להיכנס לחנות וידאוסקס - לקחת סרטים מכל הסוגים - ולראות מה באמת מרגש אותו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים