לוקח לי המון זמן לגמור בשפיכה או שאני כלל לא מגיע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/09/2004 | 18:39 | מאת: גדי

שלום ד"ר אני בן 53, בדרכ' בריא ולוקח תרופות למניעת בעיות לב מיקרופירין וסימוביל. בזמן האחרון לוקח לי המון זמן לגמור בשפיכה או שאני כלל לא מגיע לשפיכה ומפסיק באמצע המשגל כי נמאס לי לחכות שהיא תגיע וגם לא נהנה מהמשגל . בגלל זה גם לא מחזיק את הזיקפה החזקה והיא יורדת באמצע המשגל. מה אתה יכול להציע לי לשיפור ולפתור הבעיה בתודה גדי

05/09/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר רן לין

האמת שאני לא איש בשורה בעניין הזה תעשה בדיקת הורמונים - בוא נבדוק את רמת הטסטוסטרון שלך ורמת הFSH - תחזור עם התשובה אולי שם נמצא את הפתרון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים