איש חשק מיני מיום נטילת הכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/09/2004 | 09:38 | מאת: אלון

אשתי קיבלה מירשם של כדורי סיפרלקס מהפסיכיאטר ומאותו יום אין בה חשק מיני האם זה בגלל שידענו שאחת מתופעות הלואי הן חוסר חשק מיני או אי יכולת להגיע לאורגזמה ואז עזרנו לעצמנו פסיכולוגית, או שמה החוסר נמצא בתופעוץ הלואיי הכימיות של הכדור ? תודה רבה

04/09/2004 | 14:51 | מאת: ד"ר רן לין

על פי המרשם הכתוב הכדורים עשויים לגרום לתחושה שטוחה ומכאן למצב של אי רצון לקיים יחסים בעת לקיחת הכדור - אבל אני מבין שהוא נחוץ לבריאות

04/09/2004 | 16:29 | מאת: אלון

לפי סוף התשובה אני צריך להבין שיש כרגע מצב מסוים וצריך לחכות ? אם כן אין שום בעיה, ואם לא הייתי רוצה לטפל בבעיה. אלון

04/09/2004 | 16:32 | מאת: אלון

האם יש מקום בו אוכל למצוא חומר כתוב איפה תפקידו של הבעל בזמן שהאשה מאובחנת כסובלת מחרדה ומתחילה טיפול אלון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים