שארית שתן וזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/09/2004 | 17:34 | מאת: שמעון

דוקטור שלום, סובל מירידה בזקפה ועל פי בדיקת US גם שארית שתן 70 סמ"ק. קראתי שששארית שתן מרמזת על בעיה במערכת העצבים האוטונומית שגורמת גם בעיות זקפה. האם זה נכון? האם יש איך לטפל בכך? הורמונים נבדקו ותקינים ואין זקפות בוקר (למעו לעיתים רחוקות) אבל כן יש זקפה ביחסי מין אם כי לא כמו פעם ולוקח יותר זמן (בן 32).

04/09/2004 | 14:53 | מאת: ד"ר רן לין

אני מפריד בין התופעות שתיארת - ובין השארית שממש אין לה משמעות לאחר הבדיקה באולטרסאונד ואל תייחס לה כלום. לגבי התופעות שציינת - רוצה לראות דופלר אולטרסאונד של עורק הפין ומבחן זקפה בזמן שינה אצלך - NPT

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים