שפיכה מוקדמת:סרוקסט/פאקסט/מרוניל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/09/2004 | 22:14 | מאת: דורון לוי

ד"ר נכבד. בהמשך להתכתבויותינו אודות בעית השפיכה המוקדמת שלי מס' שניות מהחדירה ובהמשך להמלצתך אודות נטילת סרוקסט במינון 20 מ"ג פעם ביום, הערב נפגשתי עם האורולוג שלי וסיפרתי לו את בעייתי והצגתי בפניו את התיעצותי עמך. הרופא רצה לתת לי גם סרוקסט אבל אמר כי המחשב אינו מתיר לו לתת הכדורים הנ"ל (קופ"ח מכבי) רק פסיכיאטר מחוזי יכול לאשר אותן ובמקומן נמליץ על מרוניל. אני זכרתי שהמלצת בעבר גם את הפאקסט ודרשתי אותו והרופא נתן לי מרשם לפאקסט 20 מ"ג. שאלתי : מדוע המליץ על מרוניל?האם הוא טוב יותר מהפקסט? והאם הפאקסט שלקחתי טוב פחות מהסרוקסט שהמלצת? מה לעשות? תודה ויום מקסים ! (לפחות כמוך... :-) )

02/09/2004 | 18:59 | מאת: ד"ר רן לין

לסרוקסט יש את המוניטין של המינון הנכון לשאר אני לא יודע בדיוק איזה מינון להתאים - כי זה לא מוכח מדעית ואין על זה מאמרים. לכן - קשה לי להמליץ ממש. פקסט זה כמו סרוקסט - רק תוצרת שהקופה שלך מאשרת ולכן תיקח כדור אחד ביום ומי אמר שאני מקסים? אולי אתה מקסים?

03/09/2004 | 17:04 | מאת: דורון לוי

אני באמת מקסים , אבל בטוח לא כמוך. אתה אציל ואדיב. כה לחי! מתי נזכה לראות אותך?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים