לא מצליחה לקיים יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/08/2004 | 14:57 | מאת: אורה

אני בחורה בתולה, מנסה לקיים יחסים עם החבר כשבועיים, אך אני לא מצליחה להתגבר על הכאב ברגע החדירה, אני חושבת שאני מספיק רטובה, ובנוסף, החבר משתמש בג'ל על בסיס מים (ky) . אני חושבת שהאיבר שלו מאוד עבה (אולי אפילו יותר מדי עבה בשבילי), יש כזאת אפשרות? (העובי שלו הוא כ- 15 ס"מ, עד כמה שידוע לי זה מעל הממוצע)

31/08/2004 | 15:48 | מאת: משה

אני בטוח שאת טועה לא יתכן עובי כזה. האם הכוונה לאורך??-שאז מדובר באורך ממוצע או מעט יותר מהממוצע בהצלחה

31/08/2004 | 16:02 | מאת: אורה

אני לא מדברת על אורך אלא על עובי!!! מדדנו ביחד....

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים