ויאגרה לא מקורית של PFIZER - חיקויים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2004 | 19:54 | מאת: שרון

דוק, אני שאלתי אותך כלהלן: בשוק האפור קיימים תחליפים מזויפים במחירים נמוכים משמעותית. האם תחליפים אלה יכולים להיות מסוכנים ואם כן, איזה סכנות, למעט העובדה שיכול להיות בהם חומר פעיל קטן מהמוצהר. אתה ענית לי: אלה שטויות במייץ עגבניות ועל השאלות שלך קשה לענות - מעבר לעבודה שאין ביניהם ובין הויאגרה כלום אבל אני ניסיתי גם כדורים מקוריים וגם מזוייפים. לא הרגשתי הבדל גדול ביניהם. שניהם פעלו מצויין, אז מה רע במזויפות חוץ מזה שזו בעיה אטית לקנות מוצר שפוגע בזכויות קניין רוחני. ומה הסיכוי לנזק אם בכלל. האתר http://www.medi-life.net טוען: "בדיקות מעבדה מאשרות כי התחליפים המוצעים בשוק מכילים רעלים להגדלת נפח הכדור וכי שימוש בחיקויים / זיופים גורמים בוודאות לפגיעה באונות הגבר בטווח הבינוני, להשפעות קשות בלחץ הדם ופעילות הלב ולעיתים אף למוות." האם יש ממש באזהרות אלה? תודה, שרון

02/09/2004 | 19:07 | מאת: ד"ר רן לין

לא מתעסק בעניין של הקניין הרוחני - ממש לא - כי אין לי מניות בפייזר - אולי חבל. אבל מה שברור לי - שמאוד ייתכן והכדורים עוזרים לך - ואתה יודע שגם כדורי אספירין או קמח בצורה של כדורי פייזר עוזרים ל - 40% מהאוכלוסיה - וככה זה תמיד. לגבי ההרכב - איך אפשר לדעת הרי זה מזוייף. ולכן - מה אני יודע להגיד לך על השאלות האלה

02/09/2004 | 19:25 | מאת: שרון

אני לא נמנה בתוך ה40% אוכלוסיה שהתכוונת שיושפעו מ"פלצבו", אז זה ממש לא המקרה... החיקויים מתקרבים מאוד למקור. הייתי מעריך אותם בין 70% ל 100% יעילות תלוי בBATCH אשר לא לגמרי קונסיסטנטיים. אני מבין שלא התעניינת בהרכבים של החיקויים, ואין לך מושג מה הם מכילים. לדעתי כדאי לך, כי זה בתחום המקצועי שלך, כאשר יגיע אליך מישהו עם הפרעה מסויימת אחרי שנטל חיקויים תדע לטפל בו... אני בכל מקרה אפסיק עם החיקויים מחמת הספק שיכולים להזיק, אם כי הם יעילים מאד. תודה לך בכל מקרה.

09/09/2004 | 07:18 | מאת: יוסי דוד

כבר הוכח שאדם נפטר משימוש מכדור ויאגרה מזוייף וזה אפילו קרה בארץ - תוכל למצוא את הכתבה ב ynet. אני משתמש כבר תקופה ארוכה בויאגרה לאחר שאושר לי ע"י רופא ובשל העלות הלא זולה או אפילו יקרה של הכדור קניתי פעם אחת דרך העיתון ממש במחיר מצחיק - הכדור גרם לי לבחילות, כאבי ראש והזעות - מצב נורא. לאחר מכן, הזמנתי מהאתר שדיברת עליוו www.medi-life.net שמתחייבים למוצר המקורי והם גם מקיימים. קיבלתי חפיסה סגורה הרמטית חתימת הולוגרמה מקורית על הקופסא, אפילו בדקתי מספר סידורי בין המוצר לאריזה והכל היה תואם ואיכותי ומשימוש במוצר אני אומר לך שיש הבדל עצום בין המוצר המקורי והזיוף. גם אם עליך ההשפעה זהה נראה לי שזה כמו רולטה רוסית של הילדים שלוקחים אקסטזי אבל לא יודעים אף פעם אם לא יפלו על כדור ש"הורכב" בדרך אחרת ויהפכו לדולפינים וימותו!!! לסיכום - כדאי להוסיף כמה שקלים וללכת על המוצר המקורי והבטוח, זה הגוף שלך!! וגם ב- www.medi-life.net הם נותנים מחירים מצויינים וזולים ממחירי בתי המרקחת.

23/12/2006 | 13:30 | מאת: מיטל

חבר שלי הזמין דרך הטלפון ויאגרה ,על הכדורים (15 כדורים)רשום פרייז באנגלית והן לא באו באריזה עם הסברים ,רק בשקית קטנה. חשוב לי לציין שלחבר שלי מעולם לא היו בעיות מין ,הזיקפה הייתה מעולה ,הסקס מצויין. חבר שלי לקח את הכדור מתוך סקרנות שלי ושלא. לצערי,איבר מינו לא הגיע לזיקפה ולא יכלנו לקיים יחסי מין.(הוא נטל כדור אחד) היום כעבור 5 ימים איבר מינו לא חזר לתפקד כמו שהיה לפני כן. הנני חוששת מאד שהכדור גרם לנזק,האם כדור אחד יכול לגרום לנזק? מתי יעלמו תופעות לוואי אלו ואיבר מינו יחזור לתפקד כרגיל? האם צריך להיבדק?לעשות בדיקות? אודה לכם אם תענו לי ותתיחסו לשאלותי

30/03/2009 | 23:24 | מאת: דודו

www.medi-life.net מוכרים חיקויים קיבלתי חפיסה של רבעיה שב2 קדורים היה מודפס PFIZER וב2 VGR100, חפיסה סגורה הרמטית!!! PFIZER עובד VGR100 לא יופי של רולטה

11/08/2007 | 13:30 | מאת: יוני

שלום לכולם! מצאתי ברשת אתר שמוכר ויאגרה www.viagra.org.il נכנסתי - הייתי בטוח שזה אתר של חברת פייזר,כך לפחות הם מציגים את עצמם... הזמנתי ולאחר שקיבלתי לצערי יבנתי שנפלתי בפח כמו טירון !!!! כל הכדורים שקיבלתי היו מזוייפיים ..... רציתי להחזיר להם אבל עיניין היה עבוד וכל הכסף הלך לפח!! ניסיתי ליצור עימם קשר - והם התעלמו לחלוטין מכל פניותי... מה אתם ממליצים לעשות? אולי לפנות למשטרה?

06/12/2009 | 08:02 | מאת: I

אם הייתם כולכם מספיק חכמים הייתם יודעים שויאגרה היא תרופת מרשם, וכל מה שאתם קונים דרך אתרים, אז אל תחכו שיקרה נזק - תפסיקו!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים