ויאגרה מזויפת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2004 | 00:14 | מאת: שרון

בשוק האפור קיימים תחליפים מזויפים במחירים נמוכים משמעותית. האם תחליפים אלה יכולים להיות מסוכנים ואם כן, איזה סכנות, למעט העובדה שיכול להיות בהם חומר פעיל קטן מהמוצהר.

30/08/2004 | 08:12 | מאת: ד"ר רן לין

אלה שטויות במייץ עגבניות ועל השאלות שלך קשה לענות - מעבר לעבודה שאין ביניהם ובין הויאגרה כלום

30/08/2004 | 19:36 | מאת: שרון

אני ניסיתי גם כדורים מקוריים וגם מזוייפים. לא הרגשתי הבדל גדול ביניהם. שניהם פעלו מצויין, אז מה רע במזויפות חוץ מזה שזו בעיה אטית לקנות מוצר שפוגע בקניין רוחני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים