בעיות בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/08/2004 | 16:13 | מאת: יואב

לד"ר לין שלום רב יכול להיות שענית על שאלות אלו מספר רב של פעמים, אך אשמח לקבל ייעוץ - אני בן 21, בריא בדרך כלל, סובל מעט מעודף משקל בתקופה האחרונה (מאז הגיוס, כלומר שלוש שנים, בעודף משקל של 15-20 ק"ג). רמת הכושר הגופני שלי אינה גבוהה, גם פרט זה קרה החל מהגיוס. לפני-כן הייתי בכושר גופני סביר. אני מקיים יחסים באופן קבוע עם חברתי בשנה האחרונה. לפניה לא קיימתי יחסים. בעיה ראשונה: איני יודע מה אמור להיות זמן ממוצע בו ניתן לאדם במצבי לקיים יחסים אך לדעתי אני "מסיים את חלקי" מוקדם מדי. אמנם לא השתמשתי בסטופר... אבל אני מעריך כי איני מסוגל ליותר מ3 דקות של אקט. פעמים רבות קורה שתוך כמה שניות הכל נגמר. בעיה זו גורמת לי לנסות להסיח את דעתי ולא לחשוב על המצב אלא לנסות ולחשוב על דברים אחרים ע"מ לא "להתרגש" יותר מדי ובכך כמובן פוגע מ-א-ו-ד בהנאה. למרות התנגדותה של חברתי לרעיון אני יודע שלרב היא אינה מגיעה לסיפוק, ושהדרך לסיפוק נקטעת באמצע. בעיה שניה: בכל פעם שאנו מקיימים יחסים (בין אם אני ממוקד או מסיח את דעתי למקום אחר) אני מרגיש שאיני מגיע להתרוקנות... "חנוק" אפשר לקרוא לזה - זה פשוט מסרב לצאת כמו שצריך, כאילו משחרר רק חלק מהכמות. בעיה זו אינה מתרחשת כשאני מגיע לסיפוק בעצמי (ידנית...) ולציין כי כאשר אני לבדי וההתרוקנות מלאה ההנאה שלי גדולה הרבה, הרבה יותר מאשר בעת קיום יחסים עמה. יש פתרון? בתודה יואב

28/08/2004 | 18:33 | מאת: ד"ר רן לין

הכל עוד קשור בכל הלחצים בהם אתה והחברה שלך נמצאים תנסה לפני כל התרגילים שאתה מבצע - לענג אותה לפני כן בלי לגעת בעצמך בכלל תנסה לענג את עצמך במקביל - בלי לחדור תעשה את ההפסקות הנשימה המתאימות - כדי לתת לה גם אפשרות להנות ואז - תחדור. ההצלחה תהיה מושלמת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים