אי רצון לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/08/2004 | 14:16 | מאת: יומ

אני בת 29 נשואה ואם לשני ילדים משתמשת בגלולות דיאנה 35 בחצי שנה האחרונה אין לי חשק לקיים יחסי מין עם בעלי או בכלל להתקרב אליו אין לי מושג מדוע יש לציין שאף פעם לא הגעתי למצב כזה תמיד היה לי תשוקה ורצון לקיים יחסי מין עם בעלי האם תוכל לעזור לי למי לפנות? אין לי מושג מה עובר אלי? ומדוע המצב כזה יש לציין שלא קיימתי יחסי מין עם בעלי כחודשיים וזה לא מזיז לי בכלל

23/08/2004 | 15:53 | מאת: ד"ר רן לין

אז לא. זה כעת ענין של תקופה שאת עוברת - ותנסי לברר לעצמך - אפילו בטבלא שתערכי לך למה זה קורה לך - ומה היחס של בעלך אליך ושלך איליו - ותראי שיש כנראה סיבה לכל דבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים