אונונות ויחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/08/2004 | 13:19 | מאת: אור

אני גבר בן 70 עברתי לאחרונה לפני חודשיים אירוע לב ודום לב ולאחר מכן צינטור למזלי עברתי בשלום לאחר שקבלתי מכות חשמל שאלתי א האם יכול אני לקיים מגע מיני חופשי כמה שאני יכול בלי לחשוש ב האם אונונות משולב יש פחות סיכונים ג מה כמות האינרגיה שאני משקיע או קלריות בשתי האפשריות מקבל ויאגרה באישור קרדיולוג תודתי נתונה לכם מראש אור

22/08/2004 | 16:21 | מאת: ד"ר רן לין

לא יודע לגבי קלוריות - כנראה לא יותר מידי - יש הבדל כמובן אם אתה עושה את זה בבית או בחוץ.... אם הקרדיולוג נתן לך אישור - סבבה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים