בעיות תפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/08/2004 | 11:57 | מאת: יעקב

דוקטור שלום אני בן 33 ונוטל פרופסיה כשנתיים כבר מס' שנים אני סובל משפיכה מוקדמת ובעית זקפה כאשר אני מנסה להחדיר את האיבר כאשר התחלתי את הפרופסיה הבעיה החמירה הייתי אצל אורולוג והוא אמר שמכיוון שיש לי זיקפה בבוקר אין לי בעיה רפואית והמליץ לבקר אצל פסיכיאטר האם יש לזה פתרון תרופתי ? למי לפנות ?

21/08/2004 | 14:57 | מאת: ד"ר רן לין

אתה צעיר - ויכול להיות שהפרופסיה הורידה את הטסטוסטרון - ולכן בתחילה הייתי רוצה לראות את המצב ההורמונלי שלך - בדיקת טסטוסטרון FSH LH פרולקטין. שנית - לך תבצע NPT משך שני לילות ונראה את מצב הזקפה שלך בזמן שינה

22/08/2004 | 18:43 | מאת: יעקב

ד"ר רן לין שלום היכן אלי לבצע את הבדיקות? האם דרושה הפניה מרופא משפחה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים