לד"ר לין רן היקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/08/2004 | 22:11 | מאת: אריאל

מזה מס' שבועות אני נוטל תרופה בשם אנפרניל (מרוניל) לטיפול בכפייתיות ומאז שהתחלתי לקחת אותו, כשאני מאונן אני גומר תוך פחות מחצי דקה וזה נורא מלחיץ אותי משום שפעם היה לוקח לי יותר זמן. האם זה קשור לתרופה? האם זה קשור לזה שאני כפייתי? כיצד אוכל לספק בחורה בתוך פחות מחצי דקה? אודה לך מאוד אם תעזור לי

15/08/2004 | 17:12 | מאת: ד"ר רן לין

בוא נשאל אחרת - כמה זמן אתה צריך לקחת את התרופה? האם מותר לך לשלב תרופה אחרת כמו סרוקסט עם התרופה הזאת? אתה יכול לשאול את הרופא שלך?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים