הזרע לא נקלט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/08/2004 | 14:18 | מאת: מתוסכל

שלום ! אני בן 28, נשוי. אני ואשתי מנסים להיכנס להריון. לפני כן, השתמשנו רק בקונדום כי אשתי לא רצתה לקחת גלולות. כעת, כשאנחנו מקיימים יחסי מין ואני גומר, חלק ניכר מהזרע נשפך על על המזרן. (למרות שאני נמצא בחדירה מלאה). הדבר מאוד מתסכל אותי ואת אשתי ואני לא יודע מה לעשות. אודה לתגובה. האם זו בעיה נפוצה ? האם יש טיפול לנושא ?

14/08/2004 | 21:32 | מאת: מי

גם אם נשפך על המזרן, חלק די גדול נשאר בפנים וחודר. יש נשים שנוהגות להרים רגליים למעלה או להניח את האגן על כרית לאחר סיום המגע המיני,בתקוה שזה יסייע לחדירה טובה יותר של הזרע. תנסו גם אתם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים