הקשר בין רמת הורמונים לחשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2004 | 23:16 | מאת: אודי

אלה תוצאות בדיקתי: פרולקטין 3 טסטוסטרון 4.2 b-hcg <10 lh 4.4 fsh 4 ארבע שאלות: האם יש קשר בין תוצאות אלה לחשק המיני שלי, האם ניתן לעשות משהו לשיפור התוצאות, האם יש קשר בין גודל האיבר לתוצאות, האם שיפור התוצאות יגדיל החשק ו/או האיבר? תודה מראש, ומכל הלב.

13/08/2004 | 08:17 | מאת: ד"ר רן לין

יש המון קשר - ותסתכל עוד פעם על התוצאות - אני לא כל כך מאמין להם - או שתעביר אילי בפקס - 048542745

18/08/2004 | 19:11 | מאת: אודי

קודם כל תודה!!! שנית: התוצאות הן בדיוק כפי שרשום. שלחתי לך פקס בנדון, אך אני חושש שיהיה קשה לראות התוצאות בפקס. אנא, האמן לי שכך הם. ואם אלה התוצאות, מה זה אומר? אני מאד מבקש תשובה כנה, אפשר גם לאי מייל. הוספתי עוד עובדה (אולי חשובה): פעם רופא שבדק אותי בעירום, ציין שיש לי גוף מעט נשי, השמנה בשדיים ובירכיים ושאל אם יש לי בעיה הורמונלית. לא המשכתי את הבירור חוץ מהבדיקה הנ"ל. אנא, ענה לשאלותי, זה מאד חשוב לי. עוד אציין, כי באופן כללי אני נראה בסדר גמור וגברי, אבל סובל...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים