חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2004 | 14:31 | מאת: חגית

שלום, אני בת 24 ויש לי חבר למעלה משנה. הוא מאד רוצה לקיים יחסי מין כל הזמן ולי ממש אין חשק. כשאנחנו מקיימים יחסים אז אני גומרת אבל רוב הזמן פשוט לא בא לי. אני גם לוקחת תרופה פסיכיאטרית נגד דיכאון שנקראית "אפקסור". האם זה בעיה נפשית או בגלל התרופה? ומה ניתן לעשות ?

13/08/2004 | 08:21 | מאת: ד"ר רן לין

נשמע באמת שהתרופה מדכאת לך קצת את החשק - אבל העובדה היא שאת מתארת הגעה לאורגזמה. תראי אם את לבד יכולה לגשר בין השניים. לא אמרת לי אם את אוהבת את החבר - דבר שהוא חשוב לכשעצמו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים