לד"ר לין רן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2004 | 12:57 | מאת: שלי

ד"ר לין שלום רב! אני בת 24 ויש לי חבר כמעט שנה. הקשר שלנו מעולה כמעט מכל הבחינות ואנחנו אפילו מדברים על חתונה. הבעיה היא בתחום המיני והיא אצלי! עד עכשיו אני לא שכבתי עם אף אחד כי חיכיתי לאדם הנכון שאני ידע שיש לנו עתיד משותף ביחד. ועכשיו כשהוא הגיע החלטתי שאני מוכנה לשכב איתו בקרוב. הבעיה שלי שכשאנחנו במיטה מתמזמים אני מתחילה להרתע כאשר הוא מצמיד אליי את איבר מינו. אין לי מושג למה ואני ממש לא רוצה שזה יהיה ככה, אבל אני לא שולטת על זה.וזה מתסתכל אותי. אם זה ככה עכשיו מה יהיה כשננסה לשכב באמת.

13/08/2004 | 08:23 | מאת: ד"ר רן לין

אולי כי את כבר צריכה להפסיק להחליט להימנע? ואז גם לא תירתעי? את במצב שאת עדיין לא החלטת - אלא החלטת שתחליטי. וזה הכי גרוע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים