שפיכה מוקדמת ,וחלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2004 | 00:01 | מאת: shein

שלום אחרי שקראתי את מרב ההודעות בפורום הבנתי שיש טיפול בבעיה של שפיכה מוקדמת אשמח לקבל מספר הבהרות: האם הטיפול התרופתי מסייע בתיקון המצב או שמה מדובר בטיפול ללא הפסקה באילו תרופות מדובר,נוגדות דיכאון? אשמח אם תמסור את שמם האם הטיפול מכוון גם אל הזקפה ואל "לחץ השפיכה" ? (יש בכלל טיפול לעוצמת השפיכה?) ושאלה אחרונה,האם הטיפול התרופתי הוא דעת הרוב בבעיות כאלו? תודה מראש על התשובה

12/08/2004 | 06:48 | מאת: ד"ר רן לין

הטיפול התרופתי הוא דעת הרוב - והוא אכן מבוסס על תרופת הסרוקסט - יחד עם ויאגרה בכמויות קטנות בתחילת הדרך - כאשר הסרוקקסט ניתן למשך מספר שבועות או אפילו חודשים עד הגעה לתוצאה הרצוייה ואז ירידה הדרגתית בכמות

13/08/2004 | 19:25 | מאת: ב ב

מה צריך לעשות לא לוקח שום דבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים