ויאגרא ויתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/08/2004 | 16:09 | מאת: אחד העם

אני בן 55 מטופל בתרופות נגד לחץ דם שמאזנות את לחץ הדם אצלי . אני ובת זוגי מקיימים יחסי מין באופן סדיר .אני מגיע לאורגזמה ע"י חדירה ואילו זוגתי אינה מצליחה להגיע לאורגזמה בצורה זו אלא ע"י משחק בדגדגן. האם אני יכול להשתמש בויאגרה או בדומה לו לאור הטפול התרופתי . אציין שפרט ליתר ל"ד אנני סובל ממחלה אחרת או מרגישות לתרופות. בתודה על תשובה שתהיה מקיפה

12/08/2004 | 06:56 | מאת: ד"ר רן לין

לא צריכה להיות במקרה הזה תשובה מקיפה - פשוט אתה יכול להשתמש ואין מניעה במקרה שלך אם אלה כל התרופות שאתה לוקח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים