בעיות בתיפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/08/2004 | 15:58 | מאת: יוסי

שלום אני בן 32 נשוי +2 עובד בשירות המדינה . הבעיה שלי היא בתיפקוד המיני ,בשנה הראשונה שלי שהתחתנתי התיפקוד המיני היה טוב לא 100% אלא שאפשר להסתדר איתו מבחינת זיקפה חוץ מבעיה אחת והיא שפיכה מוקדמת שעד היום לא מצליח להתגבר עליה והיא מהווה לי בעיה רצינית. בשנים האחרונות התחילה ירידה בתיפקוד המיני ובזיקפה עד לאחרונה אני מרגיש חסר אונים וזה מהווה מתרד רציני אצלי ,לציין כי בזמן קיום יחסי מין עם בת זוגתי הזיקפה לא מלאה בנוסף אני מרגיש שאני עומד לגמור מהר מדי מעניין הזה אני יכול להחזיק את עצמי כמה דקות לפני השפיכה אך לא נהנה מהמין ואם אני רוצה לקיים עוד בעם לאחר מספר דקות או שעה יש לי קשיים בזיקפה.טופלתי בעבר במרפאות קליין און אך זה לא עזר בכלל . איך אפשר לעזור לי ואם יש פתרון לבעיה זו. תודה מראש יוסי.

12/08/2004 | 06:59 | מאת: ד"ר רן לין

עקרונית אני חושב וחש שאין לך בעייה אורגנית כלל ועיקר מציע שתבצע מספר בדיקות - בדיקות הורמונליות בדם - טסטוסטרון FSH LH ופרולקטין. וכן - בדיקת זקפה בזמן שינה בעזרת מכשיר הנקראRIGISCAN. אחר כך נראה הלאה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים