....too fast

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/08/2004 | 10:41 | מאת: ....too fast

שלום. קראתי בפורום על תרופה בשם "סרוקסט" . האם נדרש מרשם עבורה, האם לצרוך על בסיס קבוע , ואם לאו -אז באיזו תדירות . בנוסף - האם תיווצר איזושהי תלות בתרופה. לתגובה אשמח.

11/08/2004 | 10:47 | מאת: .....too fast

במצב שבו השפעת התרופה תחל לאחר משך זמן , האם קיים תכשיר / ספריי , או כל עזר אחר , לשיפור (השהייה) מיידי.

11/08/2004 | 10:56 | מאת: ד"ר רן לין

יש תכשירים כאלה - הבעייה היא שהם עלולים לגרום לדלקות עור ואלרגיות. וכן - יכולים לגרום לחוסר הנאה מסויים אצל שני בני הזוג. נסה משחת עזרקאין 1%

11/08/2004 | 10:54 | מאת: ד"ר רן לין

מרשם על ידי רופא - והתרופה נינתנת לחודש חודשיים ואפילו עד 66 חודשים או עד השגת התוצאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים