חוסר חשק מיני, האם בעיה רפואית או נפשית?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/08/2004 | 13:51 | מאת: ליז

בן זוגי חלה לפני כשנה בדלקת קשה בבלוטת הערמונית שהסתבכה מחוסר איבחון וטיפול נכון ועקב הטראומה הקשה הוא נזקק לטיפול נפשי תרופתי. הבעיה בבלוטת הערמונית אותרה וטופלה בסופו של דבר והיום, לאחר אימות באמצעות בדיקת אולטראסנד הוא בטוח שהבריא. הוא עדיין מקבל טיפול תרופתי פסיכיאטרי.מאז שפרצה המחלה ההיא הוא הפסיק להתעניין במין וגם לא חזר לזה אכשו לאחר שהבריא.

10/08/2004 | 18:32 | מאת: ד"ר רן לין

יש לו כנראה סיבה טובה תרופתיתי יחד עם מרכיס נפשי שאני לא יכול ככה לשלול אותו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים