מה בדיוק יהיה האפקט של ויאגרה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/08/2004 | 09:56 | מאת: עזרא

שאלה טכנית. אם משתמשים בויאגרה, ויש שפיכה. האם יש התרככות כל שהיא של הפין, או התרככות כל שהיא של ראש הפין, או הפין נשאר כמו שהוא היא לפני השפיכה. מה קורה לרגישות הפין לאחר השפיכה? האם היא נשארת אותו דבר או שהיא פוחתת. עזרא

10/08/2004 | 18:37 | מאת: ד"ר רן לין

אחרי השפיכה אתה יכול עוד להמשיך לקיים יחסים ואפילו הרגישות גוברת - עד לאורגזמה של בת הזוג

11/08/2004 | 10:32 | מאת: עזרא

תודה על תשובתך אבל אנא ענה לי גם על השאלה הראשונה. האם יש התרככות כל שהיא של הפין, או התרככות כל שהיא של ראש הפין, או הפין נשאר כמו שהוא היא לפני השפיכה. תודה עזרא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים