צורת אוננות - התפתחות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/08/2004 | 20:12 | מאת: מבואס

אני בן 18 ועדיין אני חש לא מפותח, אין לי שערות בכלל בבית השחי, אני לא מתגלח וגם אני נראה כמו ילד, כשאני מנסה לאונן לפעמים המון זמן בשיטה הרגילה של שיפשוף למעלה למטה לא קורה כלום ויוצא כמויות קטנות כאשר אני "חולב" את זה טיפה, ראיתי מישהו שאמר שיש לו בעיה דומה. רציתי גם לשאול על מעין כאב קטן כשאני נוגע במעין נקודה או וריד בדיוק בקצה הפין וחיבורו לגוף, הקצה העליון שאני מסוגל לראות בקלות - מול העיניים... ועוד משהו אחר, גודל הפין לא בדיוק גדול (אולי 10 ס"מ) במיוחד כמו שחברים מספרים, יכול להיות שאני פשוט לא מפותח לגילי ? או שזה בעיה... ? דבר נוסף הזיקפה עומדת לי להמון זמן כנראה בגלל שלא גמרתי ולפעמים היא עומדת לה מעצמה באוטובוס או ברכבת או משהו כזה, דבר נוסף הוא כשאני קם בבוקר יש לי זיקפה, אשמח לקבל תשובות\הסברים להכל.

09/08/2004 | 20:15 | מאת: מבואס

מדי פעם אני קם בבוקר ורואה כתמים וכולי - אבל בחיים לא הרגשתי את התחושה עצמה וזה *מפחיד*... אין לי בעיות זיקפה או משהו דומה ואם יוצא קצת כנראה אין לי איזה חוט (וריד) מנותק בדרך, אבל אני לא מצליח להגיע לסוף.

10/08/2004 | 18:45 | מאת: ד"ר רן לין

הכתמים בהחלט יכולים להצביע על הפרשת זרע- מזל טוב

10/08/2004 | 18:44 | מאת: ד"ר רן לין

בבוקר ובאוטובוס זה מצויין טבעי והכל בסדר אתה כנראה עוד הולך להתפתח בשנים הבאות. אני לא יודע מה הגובה שלך - ומה שאני מציע לך זה בדיקה אנדוקרינולוגית לראות שמאזן ההורמונלי שלך תקין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים