זיקפה, זרימת דם?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/08/2004 | 10:56 | מאת: 1q2w3e0

שלום. אני בן ויש לי בעית זיקפה: אני מגיע לזיקפה (וגם היא חלשה ולפעמים אף אינה מאפשרת חדירה) רק לאחר מגע מתמשך באיבר המין. היתי אצל סקסולוג אבל לא נראה לי שהבעיה פסיכולוגית וגם אם כן אני מעדיף קודם לפסול אפשרות של בעיה בריאותית. חברתי ואני חשבנו שהבעיה היא בזרימת הדם: איבר המין שלי נהיה ממש קר וגם כפות הידיים והרגליים נהיות קרות ואפילו מכחילות לפעמים סתם ובעיקר לפני מגע מיני. מה דעתך? האם יש קשר והאם יש טיפול?

09/08/2004 | 11:02 | מאת: ד"ר רן לין

כדי לשלול את כל מה שאתה מפחד בנוגע לזרימת הדם - לך ותבצע אולטרסאונד דופלר של עורק הפין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים