זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/08/2004 | 23:38 | מאת: mark

האם יש טעם לבצע טסט NPT אם גם כך אני יודע שיש לי זקפות בוקר טובות? האם תוספת טסטוסטרון יכולה לשפר גם את הזיקפה החלשה כשאין בעיה של ליבידו אך ויאגרה לא עוזרת מספיק וכן יש זקפות בוקר?

09/08/2004 | 11:10 | מאת: ד"ר רן לין

זקפות בוקר אכן מייתרות את הNPT ומביעות ספק בהימצאות הפרעה בתפקוד המיני ממקור אורגני. לגבי תוספת טסטוסטרון לליבידו - לא מומלץ - אלא אאם אתה שומר על זה בתחום הנורמה ולא עובר את הנורמה - לא בריא לערמונית למשל ומביא לגדילתה וכן לאפשרות הימצאות סרטן ערמונית בהמשך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים