סיפוק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/08/2004 | 17:20 | מאת: הייתי שם

ראשית אני רוצה לציין שבהרבה מאד מקרים, האשה רוצה והגבר לא!!!! ולא כפי שנראה לנו הנשים...... אני נשואה שנה ואצלנו יש בעיה כזו, וגם אני כבר הגעתי למצב שבו חשבתי על גברים אחרים... ומכיוון שהחלטתי לא לוותר בנושא ובעיקר להפסיק לחשוב שאני לא מושכת, לא כייפית ולא ולא... רבים אחרים - ויתרתי על האגו שלי והתחלתי בתהליך - מדובר כרגע בשבועיים בלבד אך - כרגע זה נראה עובד - אז גבירותיי תנסו ליזום יותר לא רק במילים אלא במעשים. גברים בימינו עובדים מאד קשה בחוץ הם עייפים, הם לחוצים, הדבר האחרון שעולה להם בראש זה סקס ובשביל זה אנחנו כאן - תגרו את הגבר בכל דרך אפשרית - סרט כחול, שיטוט באתרי סקס , תחכו לו עם בגדים סקסיים כשהוא חוזר מהעבודה והכי חשוב תפרגנו אני התחלתי לעשות דברים כאלו ויזמתי טיול טבע שהציל אותנו - תשתמשו בדמיון הפורה והמבורך שלכן כל הזמן - ואל תפגעו מכלום - את הפגיעה תמירו למילות קסם כמובן שהכל יעבוד אם הגבר שלכם רואה אתכן מחייכות, נינוחות, רגועות - יש גברים שכאשר הם רואים את הנשים כעוסות החשק המיני נעלם ואל תחכו ללילה בכדי לעשות את הטוב שבעולם - א ה ב ה !!!!!!

09/08/2004 | 11:17 | מאת: ד"ר רן לין

15/09/2004 | 00:35 | מאת: אלמונית

קראתי את מה שכתבת, כל כך יפה, עודדת אותי קצת כי אני מיואשת וכמעט רוצה להתגרש. אין לנו יחסי מין כבר 3 שנים (אנחנו נשואים) ולא אפרט כאן מה שכבר פרטתי בשאלותי הקודמות אז יופי שהצלחת ומקווה להיות "בסירה שלך" בקרוב שנה טובה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים