אין זקפה גם אם ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/08/2004 | 13:16 | מאת: ר

ד"ר שלום. אני בן 24 ויוצא זה מס' חודשים עם בחורה. לאחרונה ניסינו לקיים יחסי מין אך לפני החדירה הזקפה נעלמת. (חשוב לציין שיש לי זקפת בוקר טובה וכל זמן שאני נמצא אם הבחורה יש לי זקפה עד רגע החדירה) בדיקות הדם יצאו תקינות וקיבלתי מרשם לויאגרה. הבעייה היא שלויאגרה 50 מ"ג אין השפעה ועם 100 מ"ג הצלחתי לחדור רק פעם אחת וכל שער הפעמים הייתה זקפה חלשה בחדירה. הבעייה קיימת מאז ומתמיד והיא הגורם לכך שלא הצלחתי להחזיק קשר עם אף בחורה עד עכשיו

08/08/2004 | 14:53 | מאת: ד"ר רן לין

אוקיי אז ככה תנסה סיאליס או לויטרה - במינונים הגבוהים אם אלה לא עוזרים - נתחיל לחשוב על שילובים של תרופות וזריקות

08/08/2004 | 16:01 | מאת: ר.

אבל האם זו נראת בעייה פסיכולוגית או פיזית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים