תחליף לויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/08/2004 | 20:55 | מאת: יוסי

שלום לכם אני מבין שיש זריקות של חומר ALPROSAPINT אבל שמעתי שיש אפשרות לצרוך תרופה זו בהחדרה דרך השופכה תכשיר שנקרא MUSE שאלתי היא מה השוני בהשפעה בין שניי צורות הצריכה עד כמה זה עוזר ובאיזה תדירות ניתן ליצרוך, וסיבוכים עם יש או תופעות לוואי. אני סובל ממחלת קרוהן וויאגרה שמאוד עוזרת לזיקפה אבל גורמת לבעיות בעיכול שאצל חוליי קרוהן זה משמעותי מאוד ולכן אני מחפס אלטרנטיבה יש לציין שוויאגרה 25\50 מ"ג היו עושים את העבודה מצויין וביחס לזה איזה מינון של MUSE אני אמור לצרוך . תודה מראש.

08/08/2004 | 06:39 | מאת: ד"ר רן לין

לצערי -( אולי לשמחתי כי לא קניתי מניות) -הMUSE לא הצליחה ביותר וכמעט ואין לה שימוש

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים