בעיות התבגרות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/08/2004 | 17:29 | מאת: דרור

שלום . קוראים לי דרור ואני בן 17 ואני פעיל מינית יש לי מספר בעיות שאני חושש מהם 1} בשק האשכים שלי יש גוש ורידים והשק בדרך כלל מדלדל מאוד יחסית על מה זה יכול להשפיע? 2} בזרע שלי מופיעים גושים קטנים צהובים שלא נראים קשורים לזרע אם נראים יותר כמו גושים יבשים של ג'יל מזה? 3}קיימתי יחסי מין עם בנות שונות ובפעמיים האחרונות היו לי בעיות להגיע לזיקפה מלאה וגמרתי מהר מדי אני לא חושב שיש לי בעיות זיקפה אלה שאני לא יודע איך להתייחס למין נכון משום שאני רוצה לעשות את זה טוב ולא לגמור מהר ומשום זה בזמן המין אני מנסה להיות מנותק ואז האיבר מתחיל לרדת מזקפתו ואני פוחד אז אני מתרכז בלגמור ואני מתייחס לעניין בצורה מבולבלת שאלתי היא כיצד אני יכול להתיחס לסקס בצורה טובה והאם יש מצב שבזמן ההחדרה האיבר ירד מזקפתו לא בגלל בעיות פיזיולוגיות. מה לעשות אם הבעיה ?

07/08/2004 | 22:54 | מאת: ד"ר רן לין

אז אני אתחיל מהסוף שאין לך בכלל בעיות פסיולוגיות וכל מה שאתה מתאר יש לכמעט כל בני ה-17 החברים שלך שאלה ראשונה ושאלה שניה - זה בסדר גמור ואין לך מה לדאוג בכלל. שמע - אתה מבלה הרבה עם הרבה בחורות - פשוט - תהיה בטוח בעצמך - עם חלק תגמור יותר מהר ועם חלק יותר לאט - וזהו. לפעמים תמשוך את המשחק המיני אבל רק לפעמים - כי בעיקרון זה גורם לדלקות של הערמונית ודרכי הזרע אז אל תרבה בזה. תחשוב על מכבי חיפה במקום זה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים