חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/08/2004 | 08:52 | מאת: yael

דוקטור שלום רב, כבר רשמתי פה הודעה לא מזמן אך אשאל אותך שוב כי אני בבעיה. בעלי גבר בן 32 איש מקסים ובעל אוהב, עד הסקס. ואומר - הוא אף פעם לא היה מומחה גדול לסקס, הוא היה בתול בן 31 כשהכרנו, אהב לראות סרטים כחולים עם עצמו ופינטז המון על בחורות וכו' ואני האישה הראשונה איתה שכב. אנחנו נשואים עוד מעט 7 חודשים של אושר ואהבה גדולה מאוד. לבעלי פשוט אין חשק מיני כמעט אף פעם, אנחנו שוכבים כי אני מתחילה לגעת בו ול חמם את האווירה ואז קורה משהו, הוא עייף מאוד מעבודתו (הייטק - 11 שעות ביום) והוא חוזר גמור ואין לו אפילו מחשבות על סקס הוא עייף מדי ולא מגורה כהגדרתו, אני תלוייה בו מינית כי אם הוא עייף ולא מגורה אז מה עושים? הוא ממש עצוב מהסיפור הזה כי יש בינינו אהבה גדולה מאוד אבל הוא אומר שאין פיתרון כי הוא עייף וויאגרה לא תעזור לו לקבל חשק ואם זיקפה אין לו בעיה - מה הפתרון דוקטור? הוא צריך בדיקות רמות הורמון גברי אולי? אולי חסר לו הורמון? ואז מה עושים? יש תרופה לזה? הוא פשוט לא מגורה אף פעם אלא רק בימי שישי שבת כשהוא בחופש אז הוא זורם יותר כי הוא לא עייף. שאלתי הגדולה היא - האם רק עייפות יש פה או עוד משהו? מעייפות באמת הראש לא חושב על סקס? זה כל הסיפור???????????????????? המיואשת מאוד יעל

06/08/2004 | 09:17 | מאת: ד"ר רן לין

גם אז אמרתי. סדר היום שלו אף פעם לא כלל סקס לדברייך. הוא עובד קשה וזה ברור - זה בעיית כל הזוגות הצעירים והשאפתניים. זה שיש לו כוח וחשק בסופי שבוע זה בונוס- יש כאלה שגם לזה לא מגיעים. תנסו לצאת באמת יותר לחופשות כמה שיותר. תגנבי ערבים ועוד ימים - וזהו. אין מה לעשות - שהייתי קטן כתבתנו בספר הזכרונות - טוב אוהל דל על אדמת מולדת מארמון בניכר - או משהו כזה. אז - אתם שואפים לרמת חיים גבוהה - וזה המחיר שהחברה משלמת היום

06/08/2004 | 14:15 | מאת: אתה כ"כ צודק

זה באמת אחת הבעיות הגדולות בחברה של היום , רוצים לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה... רוצים רמת חיים גבוהה וכל מה שמתלווה (עושר ואושר) .. לא פלא שיש "עידוד" נסתר לבגידות... מודעות החשיבות של קיום יחסי מין / סקס / התניית אהבים הולכת ופוחתת בין זוגות ממוסדים אך הולכת וגוברת מבחינת הפזילה.... העבודה היא קשה .. להחדיר לבן /בת הזוג את חשיבות הקשר המיני זה לא פשוט אך לא דבר שבלתי ניתן לעשייה .. שיחות נפש בריאות ופתוחות (-עבודה על תקשורת) , יצירת אוירה , סדנאות למינהם .... אני מקווה שהמגמה תשתנה .....

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים