זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/08/2004 | 15:34 | מאת: אורית

אני יוצאת עם חברי מספר שבועות ישנה משיכה חזקה בנינו, הוא בן 43 כל עוד אני עם בגדים יש לו זיקפה ברגע שאני מתפשטת הזיקפה נעלמת?? הוא טוען שזה מעולם לא קרה לו ושהוא נמשך אלי מאוד ואפילו ישנה חדירה אך הזיקפה לא חוזרת ממה זה יכול לנבוע? תודה

05/08/2004 | 18:38 | מאת: ד"ר רן לין

אני מאמין לו ואני חושב שזה מתח ועצבנות. אתם תפתרו את הבעייה - אין לי ספק

07/08/2004 | 08:41 | מאת: דוד

לדעתי שיגמור לך עם הזיקפה על המכנסיים שלך אורית ובפעם השניה תתפסי לו את הזיין ותשפשפי אותו עד שהוא יגמור לך בין הידיים. בפעם השלישית הוא יגיע לחדירה עם זיקפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים